ADAY ADAYI AKGÜL'DEN MURADİYE'YE ZİYARET

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Yakup Akgül, Muradiye ve Çaldıran ilçesindeki AK Parti ilçe başkanlıklarını ziyaret etti.

AK Parti Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Yakup Akgül, Muradiye ve Çaldıran ilçesindeki AK Parti ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. 
Prof. Dr. Yakup Akgül, ilk olarak AK Parti Muradiye İlçe Başkanı Kemal Polat’ı ziyaret etti. AK Parti’den Van Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıkladığı günden buyana ziyaretlerine ara vermeden devam ettiğini söyleyen Prof. Dr. Yakup Akgül, bugün de Muradiye ve Çaldıran’ı ziyaret edeceğini belirtti. Ziyaretlerde kendisini tanıtarak projelerini anlatan Prof. Dr. Akgül, görev verilmesi halinde Van’ı dünya kenti yapmaya kararlı olduğunu söyledi. Hazırladığı projelerini hayata geçirmesiyle Van’ın adeta kabuk değiştireceğini dile getiren Prof. Dr. Yakup Akgül, “Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine talip olduk. Görev verildiği takdirde Başkale’den Özalp’a, Muradiye’den Çaldıran’a kadar tüm halkımız için hizmetin en iyisini yapacağız. Van için hayati önem taşıyan projelerimizin hepsi hazır. Nasip olur da bunları hayata geçirirsek Van’ın çehresi değişecek” dedi.
Oldukça samimi bir ortamda devam eden ziyarette Muradiye Belediye Başkan aday adayları ve bazı köy muhtarları da hazır bulundu. Köy Muhtarlarının taleplerini de tek tek not alan Prof. Dr. Akgül, bütün aday adaylarına başarı dileklerinde bulundu.
Akgül, daha sonra AK Parti Çaldıran İlçe Başkanı Feyzi Akbalık ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geldi.

Bakmadan Geçme