Kaymakam Karaloğlu'ndan Ulupamire ziyaret

Van'ın Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu, ilçede yaşayan Kırgız asıllı Türk mahallesi Ulupamiri ziyaret etti.

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan v. Murat Karaloğlu, Ulupamir Mahallesinde düzenlenen iftar yemeği programına katılarak, Kırgız asıllı Türk vatandaşlarla bir araya geldi. İftar yemeğine katılan mahalle halkı ile bir süre sohbet eden Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu,  vatandaşların talep ve isteklerini dinledi. Ulupamirlilerle iftar yemeğinde bir araya geldiğinden dolayı duyduğu mutluluğunu ifade eden Erciş Kaymakamı Karaloğlu,  İftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen tüm vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Düzenlenen iftar yemeği programına; Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Murat Karaloğlu, 108. Topçu Alay Komutanı Kurmay Albay Melih Akdağ, Cumhuriyet Başsavcısı Suat Arslan, İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Sn. Onur Akyüz, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak ve mahalle halkı katıldı.
Ulupamir mahallesinde yaşayan Kırgız asıllı Türk vatandaşlar Kaymakam Murat Karaloğlu’na ziyareti, ilgi ve alakasından dolayı teşekkür etti.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme