Eşbaşkanlar çığ alanlarında incelemelerde bulundu

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal, Abdullah Zeydan, DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dindar Bahçesaray ilçesinde çığ düşen bölgedelerde incelemelerde bulundu.

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan, DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dindar ile birlikte, Van-Bahçesaray Yolu'nda meydana gelen çığ alanlarında incelemelerde bulundu.
Eşbaşkanlar, yapılan incelemeler sonucunda yol açım ve yapım çalışmalarının hızlandırılması gerektiğini belirtti. Van Büyükşehir Belediyesi olarak, çığ riski taşıyan bölgelerde gerekli tedbirlerin alınması ve yol güvenliğinin sağlanması için ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ettiler.


DEM Parti Van Milletvekili Mahmut Dindar ise, çığ riski altındaki bölgelerde halkın güvenliğinin sağlanması için yapılması gerekenlerin hızla yerine getirilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, bölgedeki vatandaşların da bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini ve yetkililerden gelecek uyarılara dikkat etmelerinin önemine işaret etti.

Heyet, incelemelerin ardından çığ riski taşıyan bölgelerde yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit ederek, acil olarak harekete geçilmesi gerektiğini belirtti.

Vansesi Haber
 

Bakmadan Geçme