Başkale'de resim sergisi düzenlendi

Van'ın Başkale ilçesinde Başkale Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin tarafından 65 adet ahşap yakma tekniği, 47 adet yağlı boyama tekniği ve 30 adet kara kalem tekniği kullanılarak çizilen resim sergisi düzenlendi.

Van'ın Başkale ilçesi Kaymakamı Mustafa Çelik, Başkale Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği resim sergisine katıldı. Sergide, 65 adet ahşap yakma tekniği, 47 adet yağlı boyama tekniği ve 30 adet kara kalem tekniği kullanılarak çizilen eserler sergilendi. Kaymakam Çelik, serginin düzenlenmesinde emeği geçen öğrenci ve öğretmenleri tebrik etti.

Düzenlenen resim sergisinde, Başkale Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin yeteneklerini sergiledikleri eserler büyük beğeni topladı. Ahşap yakma, yağlı boya ve kara kalem gibi farklı teknikler kullanılarak hazırlanan resimler, ziyaretçilerden tam not aldı.

Kaymakam Mustafa Çelik, sergiyi gezip öğrencilerin çalışmalarını yakından inceledi. Öğrencilere ve öğretmenlere emekleri için teşekkür eden Kaymakam Çelik, sanatın ve kültürel faaliyetlerin gençlerin gelişimine önemli katkılar sağladığını belirtti. Gençlerin yeteneklerinin keşfedilmesi ve desteklenmesi gerektiğini vurgulayan Kaymakam, öğrencilere başarılar diledi. Sergiye Başkale ilçesi protokolü ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Ziyaretçiler, öğrencilerin yeteneklerini sergilediği eserleri ilgiyle inceledi ve genç sanatçılara destek verdi.

Vansesi Haber

Bakmadan Geçme